Recepty

od našich kuchařů

Použijte hrnec s tlustším dnem, ve kterém lze i restovat. Měl by být spíše široký než vysoký. Rozehřejte máslo a olej dohromady, pak začněte přidávat maso. Nechte to dost rozehřát, klidně na maximum, aby se maso nezačalo hned dusit a pouštět šťávu, potřebujeme ho zatáhnout a trochu opéct na krajích dohněda. Máte-li ho hodně, dejte tam nejdřív půlku...

Mrkvový krém se zázvorem
Nadrobno pokrájíme 2 cibule, osmahneme na řepkovém oleji, přidáme 4 mrkve-nakrájené na kolečka, 1 jednu petržel, přidáme ještě na malinké kostičky pokrájený zázvor(bez slupky), zarestujeme a zalijeme 1L vody.Vaříme do měkka, mixérem rozmixujeme do jemna, dochutíme solí a japonskou sojovou omáčkou. Na vrh sypeme nasucho...

(c) KC NADĚJE 2023
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky